• Etusivu
 • Info
 • Uutiset
 • Starbat
 • Media
 • Pressi
 • FAQ
 • Kontakti
 • Armeijakunta
 • Kauppa
 • Blog
 • English
 • Info

  Rockstarba on dokumenttielokuva levy-yhtiön hankkimasta suositusta kykyjenetsintä-formaatista, sen vetäjästä tuottaja Christian von Bischmannista, sekä kilpailuun osallistuneista voittajista ja häviäjistä, heidän unelmistaan ja karusta todellisuudesta. Unkarissa hyvin suosittu RockStarba-formaatti on suoltanut maailmalle jo 3 kovaa bändiä synnyinmaassaan Unkarissa ja lukuisia menestystarinoita pitkin Itä- ja Etelä-Eurooppaa. Vihdoin tämä unelma ollaan toteuttamassa Suomessakin. Ajalle ominaisesti Christian uskoo, että julkisella kykyjenetsintäkilpailulla tähän 80-luvun heavy-aatetta lämmittelevään kokoonpanoon voisi löytää ihanteelliset ja karismaattiset soittajat. Niukkojen resurssien ja vastoinkäymisten riivaama Christian ponnistelee eteenpäin perässään karulla uvaus/äänityskalustolla varustettu dokumenttifilmiryhmä. Monivaiheisen ja – vivahteisen kykyjenetsintähankkeen päätteeksi Christianilla on hiomaton timantti käsissään. Vaikkei uuden rockstarba-bändin tie huipulle ole elkästään ruusuilla tanssimista, elävät soittajat kuitenkin aitoa rock 'n' roll elämää omaperäisellä tyylillään. Timanttia ei nähkääs ole helppo hioa.

  Rockstarba Toinen jatkuu suoraan siitä, mihin Ensimmäisessä jäätiin. Bändi on kasassa ja levyn tekeminen alkaa. Musiikkistudioista ja musiikin tekemisestä taisi kaikilla olla hieman toisenlainen käsitys ennen von Bischmannin järjestämiä äänityssessioita ja kokeileepa von Bischmann elokuvan puolivaiheilla myös BigBrother-tyylistä realtime fantasy tosiTV:tä. Se vaan ei tällä porukalla meinaa oikein luonnistua kun online chattiäkin valvovat mammanpoika ja roudarintörkimys. Elokuvan päähenkilöt ja asetelma on tuttua Ensimmäisestä, jos Ensimmäinen on vielä näkemättä, kannattaa toki katsoa se ensin.

  Rockstarba Toinen julkaistiin 18.5.2007 klo 19.00 internetissä xvid ja dvd-formaateissa, Kyminsuun elokuvateatterin ensi-iltanäytännössä, Diggari-kaapelitvkanavalla klo 21.30 ja valikoiduissa levykaupoissa.

  Kolmannen, trilogian päättävän, osan kuvaukset on aloitettu heinäkuussa 2007, tarkempaa julkaisuaikataulua ei vielä tässä vaiheessa julkaista.

  Rockstarba Trilogian ensimmäinen osa, nimeltään vivahteikkaasti Ensimmäinen, julkaistiin 18.6.2005 osana ensi-iltanäytöksen juhlallisuuksia. Ensipainos on jaettu ensi-illan yhteydessä, toinen painos on myyty tai muutoin jaettu ympäriinsä ja kolmannesta painoksesta on enää muutamia kappaleita myymättä, neljänteen painokseen on jo valmius olemassa.

  Levyn voi tilata emailitse osoitteesta info@rockstarba.net tai ostaa Lappeenrannan Levymusiikista tai Sävelaitasta Kotkassa, hintaan viisi euroa + mahdolliset postikulut tilaukselle. Lisää jälleenmyyntipisteitä luvassa. DVD-levyn voit myös itse polttaa ja aivan laillisesti, dvd-image on p2p-verkoissa levityksessä ja laajakaistayhteydellä voit ladata suhteellisen nopeasti itsellesi Rockstarba DVD:n aivan sellaisena kuin se on julkaistu alunperinkin. Koska tuon tiedostokoko on kuitenkin yli neljä (4) gigatavua, tarjoamme myös XviD-koodattua versiota, jonka katseluun tarvitset tietokoneen ja XviD-codecin tai DVD-soittimen, joka osaa näyttää myös DivX/XviD/MPEG4 muodossa olevat elokuvat. Lisätietoa näistä ladattavista löytyy media-sivulta. Toivomme että kaikki dvd:n tai xvid-version ladanneet jakavat elokuvaa mahdollisuuksien mukaan niin perinteisesti levyltä toiselle kopioimmalla kuin modernisti p2p-verkkoja hyödyntäen, kerrankin tarjoutuu tilaisuus käyttää em. verkkoja ja sovelluksia laillisen materiaalin levittämiseen ja samalla tukee underground-elokuvan leviämistä.