• Etusivu
 • Info
 • Uutiset
 • Starbat
 • Media
 • Pressi
 • FAQ
 • Kontakti
 • Armeijakunta
 • Kauppa
 • Blog
 • English
 • Rockstarba vs. Radio Rock Starba

  Lukuisien tiedustelujen seurauksena tiedotamme  että Rockstarballa ja Radio Rock Starballa ei ole mitään yhteneviä intressejä tai muutakaan yhteistyökuviota, kyseessä on selkeästi Radio Rockin yritys ratsastaa Rockstarban vahvalla underground-maineella.

  DVD-myynti

  Sen verran päivitystä noihin aiempiin uutisiin ja tiedotuksiin että Rockstarba DVD:tä ei enää saa Levyvirastosta, koska ko. putiikki lopetti fyysisten tallenteiden "välittämisen" pitäytyen jatkossa etupäässä ladattavan musiikin markkinoilla.

  Jazzstarba

  Rockstarban sisartuotanto Jazzstarba on julkaistu! Elokuva on elämäntäyteinen kuvaus intohimosta ja oman tien löytämisestä. Voit ladata DVD:n tai videon mieleisessäsi formaatissa leffan saitilta.

  Starba 2 DVD nyt myynnissä!

  Rockstarba Toinen DVD on viimein tilattavissa myös webbikaupasta, eli Levyvirasto hoitaa myös tämän elokuvan toisen osan myynnin. DVD:n voi lunastaa itselleen tuttuun tapaan naurettavaan viiden euron omakustannehintaan (+ toimituskulut).

  Starba 2 ladattavat

  Rockstarba Toinen on julkaistu nyt myös internetissä, ladattavaksi on tarjolla sekä XviD (700 MB) että DVD-versio (4,34 GB), valitse mieleisesi ja sitten langat punaiseksi. Suosittelemme käyttämään ensisijaisesti p2p-levitystapaa, se on huomattavasti paremmin ruuhkaa kestävä metodi.

  Ensi-iltainfo

  Rockstarba Toinen elokuvan ensi-iltanäytäntö pidetään Kyminsuun elokuvateatterissa pe 18.5. klo 18.30 alkaen, internet-levitys alkaa klo 19. Diggari-kanava näyttää torstaina 17.5. klo 21 esimakuna ensimmäisen osan trilogiasta ja ensi-iltapäivänä toisen osan klo 21.30. Suora lähetys ensi-illasta Rockstarban www-sivuille klo 18.45.

  Birdin blogi

  Mr. Bird, toinen elokuvan tuottajista, blogittaa Palasokeri.comissa päivittäin toukokuun ajan, sieltä voi aistia lähestyvän ensi-illan tuomat paineet ja paniikin. Leikki leikkinä, mutta karua todellisuutta löytyy Birdin kirjoituksista. Tsekkaa siis blogi.

  Rockstarba Toinen trailer!

  Rockstarba Toinen elokuvan traileri on viimein julkaistu, lataa mediasivulta tai etusivun linkeistä. Leffan ensi-ilta perjantaina 18.5.2007 oikeana monimediaspektaakkelina, lisätietoja lähempänä.

  Rockstarba Toinen teaser

  Rockstarba Toinen tulee, oletko valmis? Osasimme varautua ettet olisi. Katso teaserista mihin trilogian ensimmäisessä osassa jäätiin.

  Www-sivut uudistettu

  Rockstarba.net uudistui uudelle alustalle, sisältö on vielä suurelta osin samaa vanhaa ja tutun turvallista, mutta kenties tämä uusi sisällönhallintajärjestelmä hallitsee meidän elämäämmekin niin että maltamme kertoa tekemisistämme aikaisempaa paremmin.

  Rumpukoulu 2

  Patun Rumpukoulun toinen osa on julkaistu, kahtena eri versiona. Lataa täältä!

  Kuvaukset päättyneet

  Maanatai 26.02.2007 Rockstarba Toinen elokuvan kuvaukset saatettiin päätökseen sunnuntaina, elokuvan jälkituotanto alkoi tänään. Traileria ja tietoa ensi-illasta luvassa lähiaikoina.

  Juomapeli

  Elokuvafiilistelyä varten tuotekehitysosastomme kehitti juomapelin.

  Sporttia ja rumpukoulua Diggarilta

  Diggari-kanavalla joulupäivänä maanantaina ja torstaina ennen vuodenvaihdetta Jamon sporttikvartaali ja Patun Rumpukoulu klo 19.30, lauantaina klo 20!

  Rockstarba telkussa uudenvuoden aattona!

  Rockstarba Ensimmäinen elokuva taas televisiossa, uudenvuoden aattona eli su 31.12. klo 22 Diggari-kanavalla.