• Etusivu
 • Info
 • Uutiset
 • Starbat
 • Media
 • Pressi
 • FAQ
 • Kontakti
 • Armeijakunta
 • Kauppa
 • Blog
 • English
 • Intensiiviblogi

  Bird : Taisin vahingossa lupautua Palasokeri.comin toukokuun intensiiviblogittajaksi, ideana siis kertoilla kuulumisia päivittäin toukokuun ajan. Tämä sopii siinä mielessä hyvin että kerrankin ulkopuolisille tarjoutuu mahdollisuus nähdä pilkahdus siitä, mitä elokuvaproduktion ensi-iltavalmistelut kaikkine monimediaviritelmineen vaatii. Palasokeri.comin intensiiviblogia voi seurata osoitteessa blogit.palasokeri.com/peterbird/ toukokuun ensimmäisestä päivästä lähtien siis. Tiedossa epätoivon hetkiä mediateknologian ihmeellisessä maailmassa.

  Jälkituotanto

  Rock : Älä ole Patu moksiskaan tuollaisesta. Kuten eräs suuri ajattelija on kerran sanonut: "Vain paskahousut ja pelkurit haukkuvat nimimerkin takaa". Kuuntele mielummin vaikka uutta Rushia: http://www.rush.com/ Rockstarba Toisen kuvaukset on siis saatettu loppuun, tähän kohtaan on hyvä laittaa lopputekstit ja katsoa, millaisia seikkailuja rockstarbojen kohdalle sattuu sitten dokumenttielokuvatrilogian kolmennessa osassa. Tällä hetkellä minä ja Bird työskentelemme postproductionin eli jälkituotannon parissa. Starbat tahoillaan huolehtivat nestetasapainoistaan. Jälkituotannossa on siis leikkauksen lisäksi erilaista äänenkäsittelyä ja lisäksi pitää tehdä musiikkia elokuvaan. Mukana onkin tällä kertaa mm. Olav Midland.

  Patun Rumpukoulu osa 2

  Patu : Minun rumpukoulun kakkososa on julkaistu! Aika kauan meni tuossa postproductionsissa kun päämateriaali on kuitenkin kuvattu jo loppukesästä -05. Se lopputekstien lumimaisema on alkutalvesta -06. Mitä ihmettä kun joku jo ruikutti, että se lumikohtaus on joku plagiaatti jostain? Ei kyllä tule mieleen mitään eikä tosiaan ole tarkoituksella tehty. Aika purevaa kritiikkiä on ollut heti muutamalla foorumilla. On haukuttu läskiksi ja kaikkea. Masentavaa.

  Irc-galleria

  Make : Kävin yks päivä katsomassa irc-galleriaa ja RecÿKcle Bin Laakkonen (Osku) on näköjään kunnostautunut siellä. Käyttää nimimerkkiä Roudie. Ja on näköjään laittanut kuvia sinne jo siitä tulevasta kakkososasta...

  Huudot

  Jamo : Jaahas. Sain huudot Bischmannilta kun laitoin biisit nettin. Mutta olihan nyt jokainen jo kuullut ne radiosta kun oltiin Palasokerin podcast-lähetyksessä. Mitä siitä nyt enää itkee minulle. Mutta toisaalta, eipä se erityisesti tai nimenomaan käskenyt niitä ottaa poiskaan jakelusta, joten olkaa hyvät ja käykää kuuntelemassa Mikserinetissä meidän sivulla. Ja äänestäkää...

  Voihan video!

  Patu : Käytiin lauantaina kuvaamassa musiikkivideo meidän Kaivosmies-biisiin. Tulee uljasta hevirokkia. Ja perjantaina tapasin suurimman fanini, op777:n taas Helsingissä, Nosturissa. Paikalla oli myös Äyreon ja Stream of Pasion. Olipas ihania neitokaisia siinä orkesterissa!

  Rockstarbat taas telkussa!

  Peter : Jos jäi edellisellä kerralla näkemättä niin nyt kannattaa tsekata Diggari-kanavalta Rockstarba Ensimmäinen uusinta uudenvuodenaattona klo 22! Ja tunnelmaan virittäytyäkseen voi ihmetellä Jamon Sporttikvartaalia tai Patun Rumpukoulua joulupäivänä maanantaina, torstaina tai lauantaina klo 19.30 samaiselta kanavalta. Saatamme myös julkaista juomakulttuuria rikastuttavaa materiaalia aiheeseen liittyen lähipäivinä.

  Telkkarissa

  Patu : No niin, nyt sitä sitten ollaan oltu prime time telkkarissa. Tosin itse vähän vilkuilin välillä Pigbrotherin puolta, Sari voitti. Mutta kylläpä tuo telkkari lihottaa. Siis minua, ei Saria.